136e Varsity: toegangsbeleid leden Oud-Triton

Geplaatst op 15 maart 2019

Op 7 april a.s. zal de 136e Varsity plaatsvinden op het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten.

Tot afgelopen jaar konden leden van Oud-Triton deze prachtige roeiwedstrijd altijd kosteloos aanschouwen vanaf het VIP-paviljoen of het terrein. Echter heeft de K.N.S.R.B. besloten om vanaf komende editie 15 euro per aanwezig oud-lid in rekening te brengen bij Oud-Triton voor toegang tot het VIP-paviljoen.

Door deze maatregel zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor een ticket voor het VIP-paviljoen (á 15 euro) achteraf in rekening te brengen bij de aanwezige oud-leden. Op deze manier blijft Oud-Triton faciliteren dat oud-leden aanwezig kunnen zijn op de VIP-receptie en kunnen oud-leden ook last-minute beslissen of ze naar de Varsity gaan of niet.

Hoe krijg ik toegang tot het VIP-paviljoen en het terrein:
1. Alle Oud-Triton leden krijgen vóór 7 april een QR code per email toegestuurd die toegang geeft tot de Varsity en het VIP-paviljoen. Heeft u geen ticket gehad, check dan ook uw ongewenste/spam mailbox.
2. Indien u deze QR code laat scannen en dus namens Oud-Triton aanwezig bent op het VIP-paviljoen, gaat u akkoord met het betalen van 15 euro. Dit bedrag zal achteraf van uw rekening worden afgeschreven of worden gefactureerd.

Hoe krijg ik toegang tot alleen het terrein:
U kunt aan de poort van het Varsity terrein een kaartje kopen bij de kassa

Ik ben nog geen lid van Oud-Triton, kan ik mij aanmelden voor de VIP-receptie?
Indien u nog geen lid bent van Oud-Triton, maar wel aanwezig wilt zijn bij de receptie op het VIP-paviljoen, dan kunt u zich tot en met 23 maart 2019 via de website inschrijven als lid van Oud-Triton. U zult dan een QR code toegestuurd krijgen. Mensen die zich na 23 maart aanmelden worden door de Varsity commissie niet toegelaten op het VIP-paviljoen.