Leden voor Commissie van Beroep gezocht!

Geplaatst op 17 november 2020
Update: De commissie is reeds gevormd, voor nu zijn er geen nieuwe personen nodig.
Het Tritonbestuur zoekt Oud-Tritonleden uit 2010 of eerder die een juridische opleiding hebben afgerond en die plaats willen nemen in de Commissie van Beroep. De tijdsinvestering zal gering zijn, maar de waardering groot. Een goed functionerende interne rechtspraak is immers van belang voor een vereniging als Triton.
Nieuwe statuten – Commissie van Beroep
Het afgelopen half jaar zijn het 139ste en 140ste bestuur bezig geweest met het herzien van de statuten van Triton waarin de voornaamste aanpassing de interne rechtspraak betrof. Met hulp van oud-lid Marnix Aarts en Honorair Commissaris Mattijs Heijerman is er in de nieuwe statuten een Commissie van Beroep opgericht voor beroepsprocedures.
Deze bestaat uit 3 juridisch onderlegde leden van Triton, maar ook uit 3 oud leden die in 2010 of eerder lid zijn geworden van Triton. Deze laatste 3 mensen beslissen alleen over schorsingen van meer dan acht weken of ontzetting uit het lidmaatschap.
Interesse?
Indien u uw steentje bij wilt dragen en interesse hebt om Triton vanuit een juridisch perspectief laagdrempelig te helpen, dan kunt u een email sturen naar ceb@usrtriton.nl. Voor vragen kunt u ook altijd naar dit adres mailen, dan staat het Tritonbestuur u graag te woord.