Actief worden binnen Oud-Triton

Geplaatst op 7 april 2021

Actief worden binnen Oud-Triton?
Bent u gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan Oud-Triton? Wij waarderen het als enthousiaste leden met kennis en kunde willen bijdragen aan Oud-Triton. Wilt u een evenement organiseren of heeft u andere ideeën? Laat het ons weten via bestuur@oudtriton.nl

Nieuw bestuurslid gezocht
Het Oud-Tritonbestuur is op zoek naar versterking. Bent u enthousiast om bij te dragen en mee te denken met Oud-Triton, goed in organiseren, zit u vol inspiratie om nieuwe ideeën en evenementen tot leven te laten komen? Wij horen graag van u in de vorm van een mail met daarin een korte motivatie. U kunt ook direct contact opnemen met de huidige bestuursleden.

Generatie vertegenwoordigers
Wist u dat Oud-Triton gebruikmaakt van generatie vertegenwoordigers? Zij worden ingezet voor de organisatie en promotie van de evenementen en kunnen dienen als een eerste aanspreekpunt vanuit en naar een generatie. Wilt u weer in contact komen met uw oude ploeg- of commissiegenoten of heeft u een goed idee voor een evenement voor uw generatie? Neem contact op met de generatievertegenwoordigers!