Lustrumwedstrijden U.S.R. “Triton”

Geplaatst op 20 augustus 2021

Op zaterdag 18 september 2021 vinden de Lustrumwedstrijden van de U.S.R. “Triton” plaats, ter viering van haar 140 jarig bestaan. Leden van Oud-Triton zijn van harte uitgenodigd om de wedstrijden bij te wonen en wij hopen dan ook van harte u daar te treffen!

Hieronder in overzicht alle bekende informatie over de Lustrumwedstrijden. In de komende tijd zal dit bericht steeds verder worden aangevuld. Houd deze website dus in de gaten voor de laatste informatie.

  • Wanneer: zaterdag 18 september 2021
  • Waar: Nieuwersluis, Zandpad 7 (dezelfde locatie als in 2010)
  • Toegang: een toegangsticket kan online worden besteld en kost 12,50 euro. Alle leden van Oud-Triton hebben een mail ontvangen met bestel-link. Omdat het aantal kaarten beperkt is i.v.m. de corona-maatregelen, is het alleen mogelijk voor Oud-Tritonleden om kaarten te bestellen. Helaas is het gezien de omstandigheden dus niet mogelijk externe gasten mee te nemen.
  • Programma: Het evenemententerrein is van 12:00- 22:00 geopend. De roeiwedstrijden zullen naar verwachting rond 12.00 uur starten. De finales worden tegen het einde van de middag, rond 17.00 uur, verwacht. De wedstrijden worden van commentaar voorzien en er zal (live) muziek zijn. Na de wedstrijden is er nog ruim de tijd (tot 22:00) voor borrelen en dineren.
  • Eten met Oud-Triton: We nodigen dan ook alle leden van Oud-Triton uit om na afloop van de wedstrijden op het VIP-terrein aan te sluiten voor de borrel en diner. Meer informatie volgt spoedig.
  • Terrein: u heeft toegang tot het terrein incl. VIP gedeelte, dat voor Oud-Triton leden wordt ingericht. Er is ruim voldoende gelegenheid om elkaar hier te treffen, voor een borrel en er komen op het terrein meerdere gelegenheden voor het bestellen van consumpties.Meer informatie over deze dag kunt u vinden op de Lustrumwebsite
N.B: Het organiseren van evenementen ten tijde van de voortdurende COVID-19 pandemie brengt veel onzekerheden met zich mee. Het bestuur van Oud-Triton doet, in nauw contact met de organisatie van de Lustrumwedstrijden, haar uiterste best iedereen zo tijdig mogelijk te informeren over eventuele wijzigingen. Houd hiervoor de website van Oud-Triton, uw e-mail, maar ook de website van het Triton Lustrum in de gaten.

Testen voor toegang:¬†in verband met de corona-maatregelen zullen er, naar het nu uitziet, maximaal 750 mensen aanwezig kunnen zijn bij de Lustrum wedstrijden. Het evenement volgt de regels van het “Testen voor Toegang” systeem. Dit betekent dat er bij toegang zal worden gecontroleerd volgens de regels zoals nader uitgelegd op https://coronacheck.nl/nl