Schrijf je in voor de Lustrumrally!

Geplaatst op 7 april 2021
Lustrumrally op 22 mei 
U zult op 22 mei met een team van twee tot vier personen de strijd aan gaan op het gebied van rij- en puzzelvaardigheid. Met de auto zal er een route worden afgelegd door de mooie omgeving van Utrecht, waarbij u samen met uw team verschillende puzzels zult oplossen. Vervolgens kunt u de dag afsluiten samen met uw team, onder het genot van een door een professioneel cateraar samengestelde dinerbox, voor €35 per persoon. Het betreft een volledig 3-gangenmenu, met opties voor vegetarisch en vlees! Bovendien zal er onder de eerste 50 verkochte dinerboxen twee exclusieve Rally-borrel-pakketten t.w.v. €35 verloot worden!

Het evenement heeft helaas beperkte capaciteit, dus wij adviseren u uw team snel in te schrijven via https://tickets.usrtriton.nl! Inschrijven kan t/m zondag 11 april.

Kosten
Voor de prijzen van €105 (2 personen), €115 (3 personen) en €125 (4 personen) krijgt u het volgende:
* Een door een professioneel Rallybureau uitgezette route;
* Een dag-durende route langs de meest idyllische plekjes die de omgeving van Utrecht te bieden heeft;
* Een lekkere lunchbox met wat te drinken naar keuze;
* Voor additioneel €35 p.p. kunt u na het dagprogramma genieten van een fantastisch 3-gangen thuisdiner! Voor de Formule tot een optimale ervaring van de rally raden wij u van harte aan deze boxen ook aan te schaffen!

Voor vragen kunt u terecht bij rally@tritonlustrum.nl of bekijk het evenement op de lustrumwebsite.