André Everard benoemd als Lid van Verdienste

Geplaatst op 1 maart 2022

Op 27 februari is André Everard tot Lid van Verdienste benoemd! Tijdens de Boris Mulder Botendoop heeft Triton André verrast met een Bijzondere ALV. Tijdens deze feestelijke ALV is André Everard benoemd tot Lid van Verdienste.

Leden van Verdienste zijn leden die door hun tijd en donkerblauwe hart in te zetten voor Triton van een uiterst grote waarde zijn voor de vereniging. Zeker niet alleen roeiers, maar ook verdienstelijk coaches, bestuurders en commissietijgers worden tot deze positie benoemd. Wat telt is dat een Lid van Verdienste van onschatbare waarde voor de vereniging is.

Hoewel dit gezelschap uiterst klein is, zou het geen verbazing moeten zijn dat André Everard hiertoe benoemd is. Naast dat André bij elkaar al decennia roeiers aan het coachen is, heeft hij zich onder meer ingezet voor het roeien als lid van het Tritonbestuur, NSRF-voorzitter, bij de KNRB, en is hij jaren bestuurslid bij Oud-Triton geweest.

Het was een mooie dag waar veel Oud-Tritonezen van de jaren ’80 aanwezig waren om met groot positief geluid ons nieuwste Lid van Verdienste in te juichen.

We danken André nogmaals voor alle inzet voor Triton, Oud-Triton en het studentenroeien in het geheel, en koesteren de goede verwachting hem nog veel langer te zien.