Bericht vanuit Lustrumcommissie: Sponsoren gezocht

Geplaatst op 8 maart 2022

Waarde Oud-Tritonezen,

Zoals jullie allen vast weten zijn de festiviteiten van het 28ste Lustrumjaar doorgetrokken naar het 141ste verenigingsjaar om zo recht te doen aan het feest dat het 28ste Lustrum is. Ook de Oud-Leden worden hierin uiteraard niet vergeten. Speciaal voor Oud-Leden hebben we het Oud-Triton Ticket, dat toegang geeft tot beide zaterdagen in de Lustrumweek (9 en 16 juli-Opening en Chique Dag). Daarnaast is er de mogelijkheid tot het meedoen aan de wielerronde op 12 juni, als fietser of als toeschouwer.

Maar dit alles komt niet vanzelf; daarom ben ik hard opzoek naar sponsoren en bedrijven die hieraan willen bijdragen. En wie beter te benaderen dan al die professionals met een donkerblauw hart? Door het jaar heen zijn er verschillende sponsormogelijkheden met natuurlijk als hoogtepunt de Lustrumweek. Het Lustrum is dan ook bij uitstek het moment om vanuit uw professionele capaciteit opnieuw een verbinding aan te gaan met Triton en de de huidige leden in een positie te brengen waar zij net zoveel plezier kunnen beleven als u heeft gehad. U weet natuurlijk als geen ander wat Triton te bieden heeft, maar ik licht graag verder toe welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Ik hoop verschillende van u binnenkort te mogen spreken, in de hoop ook dit Lustrum zo prachtig te laten zijn als de voorgaande 27! Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking, opzoek zijn naar verdere informatie of een ander goed idee hebben neem vooral contact op via: extern@lustrumtriton.nl of bel/app +316 48905553.

Meer informatie over het Lustrum kunt u vinden via onze website www.tritonlustrum.nl of via Instagram (@tritonlustrum). Houd daarnaast de Oud-Triton nieuwsbrief in de gaten voor
updates over de kaartverkoop en gerelateerde zaken.

Met zeegroen-lichtroze groet,

Winne van Asselt
Commissaris Extern
XXVIIIste Lustrumcommissie der U.S.R. ‘‘Triton’’