Botendoop Boris Mulder

Geplaatst op 1 maart 2022

Zondag 27 februari vond, na enige vertraging vanwege de COVID-19 pandemie, de doop van de 4- “Boris Mulder” plaats op de loods. De ‘Boris Mulder” is vernoemd naar gelijknamig oud-lid. Hij overleed helaas in 2019 op 59 jarige leeftijd. Zijn weduwe Maurien, zijn ouders, dochter Silke en zoons Boris-Jens en Arno waren ook aanwezig bij de doop.

Na mooie woorden van Jeroen Verkuyl en Marnix Aarts werd de “Boris Mulder” volgens aloude traditie gedoopt met water uit het Merwedekanaal. Vervolgens haalde Maurien in een prachtig verhaal herinneringen aan Boris op aan de hand van een aantal van zijn roeidassen. Daarna stapten Silke, Boris-Jens en Arno samen met Tritonees Timo van Eijden (Oud Zwaar) in de “Boris Mulder” om een stuk te roeien. Hierbij werd onmiddellijk duidelijk dat Boris zijn roeigenen heeft doorgegeven aan zijn kinderen!

Na de plechtigheden rondom de botendoop werd door het Tritonbestuur een bijzondere ledenvergadering geopend waarin André Everhard tot Lid van Verdienste werd benoemd. Na afloop van het officiële gedeelte van de middag werd er uitgebreid geborreld, heerlijk in het zonnetje en met muzikaal vermaak verzorgd door Tzigane Zigeuner. Al met al een bijzonder geslaagde middag!