Lustrum: Familiedag en Chique dag

Geplaatst op 26 mei 2022

Op 5 oktober 2020 vierde de U.S.R. “Triton” haar 140 jarig bestaan. Dit 28e Lustrum wordt uiteraard groots gevierd en dit jaar zijn er diverse evenementen te verwachten.

Eerder berichtten we al over de Lustrum Wielerronde op 12 juni 2022 – zie hier voor de laatste stand van zaken.

Daarnaast worden ook een Familiedag en een Chique dag georganiseerd. Onderstaand de informatie over deze evenementen, die de Lustrumcommissie ons toestuurde:

Familiedag:
Op zaterdag 9 juli 2022 zal het Lustrum van U.S.R “Triton” feestelijk van start gaan met de familiedag. Leden van Oud-Triton zijn uiteraard van harte welkom. Dus: zin om weer ouderwets met ploeggenoten te borrelen en te genieten van de gezellige sfeer? En gelijk de familie laten kennis maken met onze mooie donkerblauwe vereniging? Dan is de familiedag daar de uitgelezen dag voor! Het is hét moment om samen terug te kijken naar die o zo mooie tijd. Tevens een mooi moment om het verleden en het heden met elkaar te verbinden en te proosten op de afgelopen jaren.

Overdag heb je de mogelijkheid om onder het genot van wat drankjes en muziek met elkaar te borrelen, en er zullen verschillende activiteiten op de planning staan. Ook zijn er foodtrucks aanwezig. Vanaf een uurtje of 18:00 zullen er verschillende artiesten en DJ’s optreden, zodat we het Lustrum samen dansend in kunnen luiden! Kortom, het belooft een ontzettend mooie dag te worden.

Praktische informatie:
– 9 juli 2022
– Locatie: de Expo Haarlemmermeer.
– Bereikbaar met OV en auto, meer dan genoeg parkeerplaatsen aanwezig.
– Begin evenement 15:00, met inloop tot 16:30 uur.
– Kinderen zijn uiteraard welkom, kinder-kaartjes zijn beschikbaar voor een gereduceerd tarief.
– Start kaartverkoop: 25 mei 2022, 20.00 uur (tot 1 juni 09.00 uur), via https://tritonlustrumdagtickets.eventgoose.com/
– Verdere details via de Lustrumcommissie of via het Facebook event: https://fb.me/e/2jgK22nI2


Chique dag:
De Chique dag van het Triton-Lustrum. Oftewel: dé kans om de enige echte finale van het Nederlands Kampioenschap Polo mee te maken.
Het evenement vindt plaats op 16 juli 2022 en de kaartverkoop is gestart.
Een kaartje houdt in:
– Toegang tot het terrein
– Onbeperkt drankjes
– Vervoer naar prachtige externe locatie
– NK Polo Finale 2022

De dress-Code voor het evenement is “Zomers Chique”.
De kaartverkoop is inmiddels gestart, zie: https://tritonlustrumdagtickets.eventgoose.com/