Varsity 138 – 3 april 2022

Geplaatst op 28 maart 2022

Op 3 april 2022 wordt de 138 editie van de Varsity verroeid. Gelukkig zijn de omstandigheden inmiddels zo dat publiek dit jaar weer welkom is en we treffen de leden van Oud-Triton dan ook graag langs de oevers van het Amsterdam-Rijnkanaal nabij Houten.

Tickets
Via de website van de KNSRB waren toegangskaarten tot het terrein te koop. Helaas kregen wij recent bericht dat deze editie van de Varsity is uitverkocht. Voor het eerst in haar geschiedenis (sinds 1878) hebben ze de kaartverkoop stop moeten zetten. De Varsity raad aan om hun facebook in de gaten te houden om in contact te komen met mensen die kaartjes over hebben.

Voor vragen over de kaarten, QR-code of andere gerelateerde zaken, kan contact worden opgenomen met de Varsity Commissie van de K.N.S.R.B.

VIP-Paviljoen
Als Oud-Triton lid bent u ook van harte welkom in het VIP-paviljoen op het Varsity terrein, maar hiervoor is een ander ticket nodig. De kosten voor het VIP-ticket bedragen € 38,50.  Voor de aanschaf van deze VIP-tickets heeft u een wachtwoord nodig. U heeft hierover per mail van ons bericht gehad.

Varsity Gedenkboek
De laatste ‘echte’ editie van de Varsity, mét publiek, zullen we allen niet snel vergeten, de namen Hendriks – Van de Kerkhof – Grabmüller – Langen – Warmerdam (s) staan in ons collectieve geheugen gegrift. De fenomenale Triton-overwinning en de geschiedenis van de Varsity in zijn geheel, werden schitterend vastgelegd in het gedenkboek “Triton wint de Varsity”. Mocht u interesse hebben, dan is het gedenkboek nog altijd te bestellen via de webshop van Oud-Triton. Zie hiervoor: https://oudtriton.nl/artikelen/.