Lid worden

Oud-Triton verbindt leden met een donkerblauw hart voor de vereniging. Dit doen we door allerlei activiteiten te organiseren waar leden elkaar kunnen ontmoeten.

Activiteiten

Oud-Triton organiseert verschillende en diverse activiteiten per jaar. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn de traditionele nieuwjaarsborrel, het Oud-Triton Zomerevenement en de AV met aansluitende borrel. Daarnaast kunt u via Oud-Triton Varsitytickets verkrijgen en bent u welkom op de Amstelbeker. Het Oud-Triton lidmaatschap geeft u toegang tot deze activiteiten en meer.

Tevens ontvangen leden 1x per jaar het Tritonblad.

Contributie

De contributie voor het regulier lidmaatschap bedraagt € 45 per jaar. Lid worden kan op elk moment in het jaar.

Studenten
Studentleden betalen € 25 per jaar. U komt voor het studententarief in aanmerking als u student bent, en een kopie van uw studentenkaart kunt overleggen. U kunt een kopie van uw studentenkaart mailen naar secretaris@oudtriton.nl

Duolidmaatschap
Bent uzelf al lid, of uw partner? Dan kunt u op hetzelfde adres een duolidmaatschap aanvragen. Dit is goedkoper en biedt alle voordelen van het regulier lidmaatschap. Partners delen hetzelfde adres en ontvangen één exemplaar van het Tritonblad. Het duolidmaatschap kost € 35 per persoon per jaar.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per post of mail) voor 1 september plaats te vinden. De opzegging kan worden verstuurd ter attentie van de secretaris.

Periodieke schenking

U kunt ook kiezen voor een periodieke schenking van vijf gelijke jaarlijkse termijnen aan Oud-Triton via een onderhandse overeenkomst. Hiervoor hoeft u niet meer naar de notaris. Voor meer informatie kunt u terecht bij de penningmeester.

Lid worden

Gunt u de huidige generatie minstens zo’n goede tijd als uzelf heeft gehad? Word dan nu lid van Oud-Triton!