Over Oud-Triton

Oud-Triton is de vereniging van en voor oud-leden van Triton. Wilt u na uw studententijd Triton steunen? Wilt u na uw studententijd op de hoogte blijven van de roeiprestaties en de belangrijkste zaken die op Triton spelen, uitgenodigd worden voor allerlei mooie activiteiten zoals d de Oud-Triton pubquiz, de wielerronde, oud-leden borrels zoals op de Varsity, en zo contact houden met elkaar? Meld u dan nu aan voor het Oud-Triton lidmaatschap.

Historie

In 1927 werd het Dr. C.M. Hartogfonds opgericht, dat ten doel had enerzijds het aanhouden van de band tussen Triton en de oud-leden, anderzijds om Triton te laten profiteren van de belangstelling der oud-leden door het geven van geldelijke of andere steun. Oorspronkelijk was het plan de stichting Oud-Triton te noemen. Doch het overlijden van het Erelid Dr. C.M. Hartog in 1926 bracht hierin verandering. Het Dr. C.M. Hartogfonds vroeg bijdragen van de oud-leden en zond regelmatig jaarverslagen en mededelingen betreffende trainingen en roeiwedstrijden aan oud-leden.

Wat we doen

Oud-Triton ondersteunt Triton op vele manieren. Zo draagt Oud-Triton onder andere bij aan het opleiden van zowel wedstrijd- als competitiecoaches, en aan de financiering van de hoofdcoaches. Ook levert Oud-Triton een bijdrage aan het competitietrainingsweekend en aan het botentransport naar Sevilla.

Studentenlidmaatschap

Ook wanneer u nog student bent en of ouderejaarslid bij Triton kunt u lid worden van Oud-Triton. Oud-Triton biedt een studentenlidmaatschap aan. Voor €25,- per jaar kunt u uw netwerk uitbreiden en weet u zeker dat u niets van onze mooie donkerblauwe vereniging mist.